Monas Universum

Mona Grytøyr har vært aktiv som musiker siden 12 års alderen, og her kan du se klipp fra Halvsju på NRK (hennes første opptreden). Du finner også klipp fra i dag, bland annet hennes nye singel “Digidate”, med video. Få også med deg hennes live stream fra Kreti & Pleti, med låter fra hennes forrige album “From here to Paradise”. Nå er også “I need a high!” ute!!

Mona på Radio Free Moscow i USA

Radio Free Moscow er en ideell organisasjon dedikert til de progressive verdiene fred, rettferdighet, demokrati, menneskerettigheter, multikulturalisme, miljøvern og ytringsfrihet. Gå til Radio Free Moscow

News for you

“News for you” er Mona’s ferskeste singel., og legg den gjerne til i spillelisten din i Spotify. Video er laget av Marianne Tande & Trond Hultgren.

From here to paradise
kretipleti
. Kreti & Pleti

Mona Grytøyr m/ band opptrer på Live stream, en Facebook konsert i regi av Kreti & Pleti April 2020. Dette var for å holde kulturlivet i gang, da Corona brøt ut i Norge.

Hit me with your best shot
Mona Grytøyr 12 år synger "Hit me with your best shot" Av Pat Benatar i 1/2 7 "Halvsju" NRK
. NRK 1982

Da Mona var 12 år gammel var hun en stor tilhenger av Pat Benatar. Hver dag spilte hun sangene hennes høyt i kjelleren vår, og på grunn av at foreldrene hennes var musikere, hadde de en ganske god PA. Naboene måtte høre på rock’n roll selv om de likte det eller ikke 🙂 Dette videoklippet er fra Halvsju. Et populært program for tenåringer på 80-tallet.

Is anything wrong

SE VIDEO →

Love came here

SE VIDEO →

Lhasa De Sela

Foto: Malin Westermann I 2019 lyttet jeg ofte til Radio Paradise, en internet radiokanal lokalisert i California. De spilte «Is anything wrong» med Lhasa De
SE VIDEO →

Fly High

SE VIDEO →

News for you

SE VIDEO →
Skroll til toppen