Monas Universum

Mona Grytøyr har vært aktiv som musiker siden 12 års alderen, og her kan du se klipp fra Halvsju på NRK (hennes første opptreden). Du finner også klipp fra i dag, bland annet hennes nye singel “Digidate”, med video. Få også med deg hennes live stream fra Kreti & Pleti, med låter fra hennes forrige album “From here to Paradise”. Nå på høsten 2021 kommer ny låt, “News for you”, noe som du kan glede deg til.

Digidate

“Digidate” er Mona’s ferskeste singel., og legg den gjerne til i spillelisten din i Spotify. Video er laget med knusktørt budsjett, så takk til alle som var med.

Start video
From here to paradise
kretipleti
. Kreti & Pleti

Mona Grytøyr m/ band opptrer på Live stream, en Facebook konsert i regi av Kreti & Pleti April 2020. Dette var for å holde kulturlivet i gang, da Corona brøt ut i Norge.

Hit me with your best shot
Mona Grytøyr 12 år synger "Hit me with your best shot" Av Pat Benatar i 1/2 7 "Halvsju" NRK
. NRK 1982

Da Mona var 12 år gammel var hun en stor tilhenger av Pat Benatar. Hver dag spilte hun sangene hennes høyt i kjelleren vår, og på grunn av at foreldrene hennes var musikere, hadde de en ganske god PA. Naboene måtte høre på rock’n roll selv om de likte det eller ikke 🙂 Dette videoklippet er fra Halvsju. Et populært program for tenåringer på 80-tallet.

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Rull til toppen