Monas Universum

Monas seneste prosjekter er coverlåter av Lhasa De Sela og Joni Mitchell. Se egne sider for disse prosjektene. Det er lenke i menyen.

Mona Grytøyr har vært aktiv som musiker siden 12 års alderen, og her kan du se klipp fra Halvsju på NRK (hennes første opptreden). Du finner også klipp fra i dag, bland annet hennes nye singel “Digidate”, med video. Få også med deg hennes live stream fra Kreti & Pleti, med låter fra hennes forrige album “From here to Paradise”. Nå er også “I need a high!” og “News for you” ute!!

Mona på Radio Free Moscow i USA

Radio Free Moscow er en ideell organisasjon dedikert til de progressive verdiene fred, rettferdighet, demokrati, menneskerettigheter, multikulturalisme, miljøvern og ytringsfrihet. Gå til Radio Free Moscow

kretipleti
. Kreti & Pleti

Mona Grytøyr m/ band opptrer på Live stream, en Facebook konsert i regi av Kreti & Pleti April 2020. Dette var for å holde kulturlivet i gang, da Corona brøt ut i Norge.

Mona Grytøyr 12 år synger "Hit me with your best shot" Av Pat Benatar i 1/2 7 "Halvsju" NRK
Hit me with your best shot
. NRK 1982

Da Mona var 12 år gammel var hun en stor tilhenger av Pat Benatar. Hver dag spilte hun sangene hennes høyt i kjelleren vår, og på grunn av at foreldrene hennes var musikere, hadde de en ganske god PA. Naboene måtte høre på rock’n roll selv om de likte det eller ikke 🙂 Dette videoklippet er fra Halvsju. Et populært program for tenåringer på 80-tallet.

Skroll til toppen